Muziek voor kinderen

Laura Lotti is een specialist in muziek voor baby’s en peuters.
Ze werkt bij Stichting Memorabele Momenten, Walkaplan en Black Cat Theatre te Amsterdam.

Via Stichting Memorabele Momenten verzorgt Laura Lotti al spelenderwijs korte voorstellingen op kinderdagverblijven en in de openbare bibliotheek te Amsterdam.

Black Cat Theatre Amsterdam. Hier is Laura Lotti te zien in de voorstelling: “Vier Seizoenen”. Een ongewone reis door de wereld van het dagelijks leven van een kind; waar de wereld vol wonderen is, verborgen in een bloem, een plas, een vlinder of een veer of zelfs in de opgehangen was. Ook speelt Laura de muzikale rollen in de voorstelling “Weide” en “Meh”.

Verder is ze te zien in de kindervoorstellingen Wonderland geregisseerd door Makiko Ito en bij diverse optredens in Casa Kinderen van Teatro Munganga.

Samen met danseres Manuela Lucia Tessi produceerde Laura Lotti de kindervoorstelling Sirena (release in Teatro Munganga in 2017). Deze voorstelling heeft als inspiratie de magie van de zee.

Samen met Ayumi Matsuda en Yvonne Rietbergen deed Laura mee aan de Kamishibai workshop in de klas. Deze Japanse traditie van verhalen vertellen is voor klein en groot fantastisch om mee te maken. In de Kamishibai workshop is Japanse muziek voor blokfluit en harp gecombineerd met een Japans verhaal over een kraanvogel.


© Teatro Munganga